Kontakt

Vi finns placerade i Farsta strax söder om Stockholm. Vi delar lokal med våra systerbolag L.A.B. Sweden/L.A.B. Diagnostics och L.A.B. Analytical Nordic och här har vi både kontor och lager. Du är välkommen att hälsa på och ta en fika!

Vi som jobbar på Noax

Vi är idag några stycken på L.A.B. Noax  och här nedan ser du våra telefonnummer. Våra mail-adresser är uppbyggda så här: förnamn[at]noaxlab.se. Enkelt ska det vara! Målet är att vi alltid ska vara tillgängliga, således svarar vi alla på växelnumret men du kan också nå oss på mobil- eller direktnumren nedan. Snabbast svar får du om du ringer: 08-581 700 55.

Namn Jobbar med Direktnummer  
Carina Stendahl Försäljning och marknadsföring 08-501 213 72  
Camilla Junggren Försäljning och marknadsföring 0300-521 222  
Rikard Andersson Försäljning och marknadsföring 08-29 60 10  
Anette Lind Fakturering och ekonomi 08-29 60 03  
Sebastian Morales Lager och kundsupport 08-501 213 73  
Andreas Wiklander Teknisk service 08-29 60 07  
Emil Filén Teknisk service 08-29 60 11  
Beathrice Orback VD / Försäljning 08-29 60 24  

Hitta hit

Vårt kontor ligger strax söder om Stockholm i området Larsboda i Farsta. Vi delar lokaler med våra systerföretag L.A.B. Sweden AB och L.A.B. Diagnostics AB samt L.A.B. Analytical Nordic AB och sitter i ett rött tegelhus med blå markiser på adress Fryksdalsbacken 34.

Om du åker bil:

Norrifrån

Om du kör Nynäsvägen tar du avfarten Larsboda är avfarten efter Farsta C. I rondellen tar du vänster och fortsätter sedan på den vägen tills du har Best Western-hotellet på vänster sida. Efter det tar du till vänster och då är du på Fryksdalsbacken. Vårt hus ligger på den andra gatan till höger.

Om du kör E4 norrifrån tar du Södra Länken i riktning mot Nynäshamn och följer sedan beskrivningen ovan.

Söderifrån

Om du kör Nynäsvägen söderifrån kör du av mot Älvsjö och Farsta och svänger sedan direkt till höger efter avfarten vid ljusen. Därefter första vänster och då är du på Fryksdalsbacken. Kör uppför backen och ta första till vänster.

Om du åker kommunalt:

Det finns flera sätt att komma till oss med kommunala färdmedel. Här nedan ser du ett par förslag men enklast är det om du går in på sl.se och använder deras reseplanerare. Då får du enklaste och snabbaste vägen från just den plats du åker från.

Både T-bana och pendeltåg ligger nära oss och stationen heter Farsta Strand oavsett vilken du väljer.

Karta