Nyheter

2022 04 06 --- Ny webshop!

Sedan den 6/4 2022 är denna webshop tagen ur funktion och ersatts av en ny på adress: https://shop.sweden.lab.se.

Du registrerar dig lätt där och kommer finna att där finns betydligt fler produkter och information än det funnits här.

För dig som redan är registrerad kund:
Tyvärr fungerar inte din gamla inloggning i den nya webshoppen, vi beklagar olägenheten och ber att du registrerar dig igen via länken ovan.

 

2016 04 06 --- Provberedningsdag i Degerfors

I samarbete med våra leverantörer Fritsch GmbH och Fluxana GmbH genomför vi ett teoretisk och praktisk seminarium med fokus på provupparbetning. Kontakta Camilla på 0300-521 222 eller camilla[at]noaxlab.se för program och mer praktisk information. Seminariet är kostnadsfritt!

2016 04 01 --- Nya priser

Bytet av affärssystem har försenat oss lite men från och med nu är de dock uppdaterade och samma priser gäller här som om du ringer, mailar eller faxar in din beställning. Välkommen att kontakta oss!

2016 03 21 --- Nyanställd

Vi välkomnar Kristoffer Wikman-Mokos till L.A.B. Noax! 
Kristoffer kommer arbeta som logistikansvarig och har hand om alla leveranser från Noax och övriga bolag i ClaraLab-koncernen.
Han kommer närmast från ALS där han varit logistikkoordinator.

Enklast når du Kristoffer på mail: kristoffer[at]noaxlab.se

2016 Januari --- Nytt affärssystem

Vid årsskiftet gick L.A.B. Noax över till ett nytt affärssystem, Visma Mamut, och har nu samma system som systerbolagen i ClaraLab. Som alltid är det lite startsträcka på ett nytt system men vi gör vårt bästa för att det ska gå så smidigt som möjligt.

2015 Höst --- Nytt produktsortiment

För kvalitetssäkring av labororatoriearbete är referensmaterial ett nödvändigt redskap.

Ett referensmaterial kan indelas i olika nivåer, CRM – Certifierat referensmaterial med höga krav på certifikatet med redovisning av mätosäkerhet och metrologisk spårbarhet. RM- är ett material som är tillräckligt homogent med stabilt avseende för specificerade egenskaper.

Vi på L.A.B. Noax säljer referensmaterial inom de flesta områden. Sortimentet är stort och omfattar bland annat standarder och CRM för miljöanalyser, organisk och oorganisk kemi, metallanalyser samt en mängd andra metoder.

Vid frågor kontakta Janina, janina@noaxlab.se, 0300 521221

2015 04 14 --- Nya priser

Vi har haft lite tekniska problem med webbshoppen som gjort att vi legat kvar med 2014 års priser här. Från och med idag är de dock uppdaterade och nu gäller samma priser här som om du ringer, mailar eller faxar in din beställning.

2015 03 01  ---  Nyanställd

Vi välkomnar Carina Stendahl till Noax Lab!
Carina kommer främst att jobba med kundtjänst och vara innesäljare hos oss.

Carina kommer närmast från Nordic Biolabs, är BMA i grunden och har jobbat med försäljning sedan 2006. Hon har erfarenhet från alla typer av produkter och försäljning.

2014 08 06 --- Ändringar i organisationen

Vår nuvarande VD, Ralf Moberg, slutar i augusti för att gå vidare med andra företag och ersätts av Annika Garnås. Annika har en lång och framgångsrik karriär inom Bergman & Beving-koncernen och hon startade 2003 vårt systerföretag L.A.B. Sweden AB.

Från och med den 1 september utökar Noax Lab också med en ny medarbetare, Ulrika Holmlund. Ulrika är molekylärbiolog och kommer närmast från Stockholms Universitet där hon jobbat som projektledare. Ulrika kommer att vara säljare och jobba från vårt huvudkontor i Farsta.

2014 08 06 --- Ny leverantör!

Till vår stora glädje har leverantören Brand valt att arbeta med oss och vi kan nu erbjuda hela deras sortiment inom vätskehantering och förbrukning.

Brand startades redan 1949 och de har idag ett heltäckande produktsortiment som sträcker sig från pipetter och dispensorer till förbrukningsartiklar som spetsar, odlingsplattor, rör och mycket mera. De har också ett stort urval av glasartiklar med hög kvalitet, något som idag blir allt svårare att få fram.