Om Företaget

L.A.B. Noax AB startade verksamheten redan 1946 och är en väletablerad leverantör av laboratorieprodukter till svensk industri, laboratorier och forskningsmiljöer.

Hos oss hittar du framför allt förbrukningsartiklar av alla sorter men också mindre instrument samt utrustning för provtagning och provberedning.

Det som särskiljer oss från de stora aktörerna på marknaden är framför allt vår tillgänglighet och flexibilitet. Vi har närmare 3 000 olika artiklar på vårt lager i Farsta och när du handlar av oss kan du i de flesta fall köpa artiklarna styckevis istället för i stora förpackningar. Vi strävar efter att ge dig snabb service och snabba leveranser.

L.A.B. Noax AB är ett företag i ClaraLab-gruppen och vi delar vårt kontor och lager med våra systerbolag L.A.B. Sweden AB, L.A.B. Diagnostics AB och L.A.B. Analytical Nordic AB.
L.A.B. Sweden säljer instrument framför allt till forskning och produktion, L.A.B. Diagnostics riktar sig framför allt till diagnostika-marknaden och L.A.B. Analytical Nordic AB säljer Biolines hela produktutbud samt instrument ocg förbrukning från Perkin Elmer. (ej Life Science) till alla typer av lab.

Vi är baserade i Farsta, strax söder om Stockholm.